test123

Set tavita cu accesorii de bucatarie pentru copii - Polesie Wader

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: PW40732

Set tăviță cu accesorii de bucătărie pentru copii - Polesie Wader


Acest set minunat de accesorii pentru bucătăria copiilor reprezintă un cadou minunat pentru fetiţe. Acum fetiţa Dvs. îşi poate invita prietenele la o cină sau la o sesiune de gătit, simţindu-se cu adevărat că nişte prinţese.


Setul include 10 accesorii: o tavă, o tigaie mică cu capac, o tigaie mare cu capac, un castron cu capac, o spatulă, o sită şi un polonic.


Dimensiuni: 28 х 28 х 6 cm


Vârsta recomandată de către producător: 1 an +


Jucăriile de rol îi ajută pe cei mici să înţeleagă în profunzime activităţile adulţilor, îi ajută să devină responsabili şi le dezvolta imaginaţia, îndemânarea şi spiritul de observaţie! 


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure,  care respectă condiţiile de siguranţă şi igienă, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

49,00 lei 25,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: