Cine suntem?

Suntem un magazin online multi-brand îndrăzneț care a apărut și există din dorința de bine, frumos și calitate, combinând toate acestea cu o gamă variată de produse complementare și venind astfel în întâmpinarea unei cereri de o astfel de natură pe piața de profil din România.

Suntem Ioana și Adrian, o echipă tânără și happy, dinamică și dedicată, cu o experiență de peste 5 ani de zile în mediul online, lucrăm din și cu pasiune, punem suflet în ceea ce facem și încercăm să livram calitate, atât prin produsele pe care le comercializăm, cât și prin modalitatea de abordare a relației cu clienții noștri, a felului și modului în care dorim să intervenim în întâmpinarea nevoilor acestora.

Fără a fi lipsiți de modestie, putem spune despre noi că suntem garanția că se poate, că se poate altfel, că nu ne-a fost frică să eșuăm sau să luăm decizii, că nu am făcut lucruri doar pentru că a trebuit să le facem, că, atunci când a fost cazul, nu ne-am ferit să inventăm roata și că ne-am propus să oferim pur și simplu altceva, să avem grijă de felul în care transmitem ofertele, mesajele, astfel încât toate acestea să ajungă într-un mod potrivit oamenilor și contextului în care ne aflăm, în cazul de față – clienților noștri. Utopic sau nu, continuăm să luptăm pentru varianta idealistă a lucrurilor, a felului și modului în care acestea se pot realiza, în contra unei blazări evidente. Și… reușim.