test123

Despre noi!

Happy-Toys.ro este un magazin online ce se adreseaza mamicilor, taticilor, bunicilor si tuturor celor care cauta jucarii, jocuri, articole, idei, solutii si cadouri pentru copii. Indiferent ca este vorba de jucarii, cadouri, articole de ingrijire copii si mamici sau alte accesorii, Happy-Toys.ro este magazinul unde le gasesti pe toate!

Avem cel putin 10 motive intemeiate ce ar trebui sa va faca sa cumpararati online de pe Happy-Toys.ro:

1. Oferim produse si servicii prompte si de calitate!

2. Gama noastra variata de produse acopera o intreaga plaja de asteptari si cautari. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate de lideri mondiali in domeniul lor din Anglia, Olanda, Belgia, Spania, Franta, Elvetia, Austria, Ungaria, Germania, Japonia si USA.

3. Toate produsele sunt noi si contin garantia oferita de producator.

4. Oferim posibilitatea de a face cumparaturi intr-un mediu online prietenos, placut, complet securizat, usor de accesat.

5. Aveti  posibilitatea de a comanda online 24 din 24 de ore, fie prin procedura de autentificare clasica, fie prin mesaj-comanda instant sau comanda prin email. De asemenea, puteti efectua comenzi telefonice.

6. Oferim modalitati de plata variate: ramburs la livrare, transfer bancar si, in curand, plata cu card bancar direct pe site.

7. Produsele sunt livrate catre Dumneavoastra in cele mai sigure conditii, in cel mai scurt timp posibil (24 - 48 ore), in colaborare cu firma de curierat cu cea mai mare acoperire nationala - Fan Courier.

8. Preturile anuntate pe site sunt promisiuni ferme de vanzare, au toate taxele incluse si nu exista costuri ascunse.
* exceptie fac doar costurile de transport + ramburs (dupa caz), costuri detaliate in bara de meniu a site-ului la "Cum Platesc?".

9. Suntem o echipa serioasa si vesela in acelasi timp, care are ca obiectiv principal oferirea unor produse si servicii de buna calitate.

10. Suntem deschisi oricand la sugestiile clientilor nostri si vom incerca sa va furnizam si alte produse dorite, chiar daca acestea nu sunt in oferta magazinului nostru. Puteti asadar sa ne comunicati orice idee legata de alte produse pe care Dumneavoastra le-ati dori - vom incerca sa va fim de ajutor si sa raspundem cat mai prompt cautarilor si asteptarilor Dumneavoastra.

 

           Administratorul acestui site este S.C. HAPPY STORE CONCEPT S.R.L. 
           Bucuresti, Str. Vasile Gherghel, Nr. 42, sector 1
           Cod unic de inregistrare: RO 27622668
           Nr. Reg. Comertului: J40/10239/2010

           Cont bancar: RO06INGB0000999902172342

           Banca: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti

           Cod SWIFT: INGBROBU

 

         Va stam la dispozitie pentru orice informatie, intrebare sau cerere.

        

         Programul nostru:

         - de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00

         - sambata si duminica, intre orele 10.00 - 14.00

        

         Telefoanele noastre:

         0723 506 522 - Vodafone

        

         Email: contact@happy-toys.ro