test123

Cum cumpar ?

comanda telefonica / comanda online / comanda rapida / comanda prin email
 


COMANDA TELEFONICA

Orice comanda se poate efectua si telefonic de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00 ori sambata si duminica intre orele 10.00 si 14.00.
Numarul de telefon disponibil este:

0723 506 522
 
De asemenea, daca pe parcursul plasarii comenzii online intampinati dificultati sau exista nelamuriri pe care le aveti - nu ezitati sa folositi numarul de telefon specificat mai sus pentru clarificari suplimentare.

COMANDA ONLINE
 

Folosind meniul din stanga, cautare rapida, cautare dupa varsta, categorii, marci (producatori) - puteti alege produsele dorite.

Pentru fiecare produs in parte aveti optiunea click pe denumirea produsului pentru a intra in pagina* cu mai multe detalii legate de acesta.
* pe acesta pagina mai sunt enumerate si variantele disponibile ale produselor respective, in functie de culori, dimensiuni sau variante modele, precum si variante de produse similare

Dupa ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor Dumneavoastra si doriti sa il comandati - trebuie sa apasati butonul "Adauga in cos".

In acest moment pe ecran (in coltul din dreapta sus) va aparea pagina "Cosul meu" cu lista de produse pe care le-ati adaugat in cos, cantitatile aferente* si pretul fiecarui produs in parte, precum si suma totala a produselor din cos.
* daca doriti sa modificati cantitatea unui produs din cos, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati campul respectiv cu cifra necesara si sa apasati butonul verde ("Actualizare cos").

De asemenea, daca doriti sa stergeti un produs din lista, trebuie sa bifati butonul rosu "x" aflat in dreapta butonului verde (echivalent cu "Actualizare cos").

In orice moment va puteti intoarce in pagina cu produse prin simplu click pe butonul galben "CONTINUA CUMPARATURILE".

Cosul Dumneavoastra de cumparataturi se va salva automat daca aveti un cont realizat pe site-ul www.happy-toys.ro si sunteti autentificat, inainte de a incepe adaugarea produselor in cos.

Finally - pentru a comanda produsele dorite trebuie sa dati click pe butonul "COMANDA" si sa urmati pasii de la 1 la 6 pentru a putea finaliza comanda.

 


COMANDA RAPIDA

 

Optiunea "COMANDA RAPIDA" o aveti imediat sub butonul "ADAUGA IN COS" (pe culoarea galben) in caseta fiecarui produs selectat de catre Dumneavoastra.

Nu trebuie decat sa completati numele Dvs., adresa de email si numarul de telefon, dupa care sa apasati butonul central "COMANDA".

Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in situatia comenzii online si o recomandam doar in cazul in care modalitatea mai sus descrisa nu va este la indemana.COMANDA PRIN EMAIL

Comenzile prin email se pot trimite la adresa contact @ happy-toys.ro

Campuri obligatorii pentru comanda prin email:

  • - nume & prenume
  • - numar de telefon
  • - adresa de livrare completa - strada, nr., localitate, judet, cod postal
  • - denumire & , dupa caz - link produse

In foarte scurt timp dupa plasarea comenzii echipa Happy-Toys.ro va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.
 


Important:

Dupa finalizarea comenzii la noi pe site (telefonica/online/rapida/prin email) veti fi contactat de catre un reprezentant Happy-Toys.ro pentru confirmarea stocului disponibil* si a comenzii la numarul de telefon furnizat in comanda Dvs.

Doar dupa ce comanda va fi confirmata cu succes de catre reprezentantul
Happy-Toys.ro, aceasta va fi procesata.

Comenzile confirmate nu pot fi contramandate.

* Stocurile produselor afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. Confirmarea comenzii primita prin e-mail se trimite automat din platforma site-ului si are rolul de inregistrare/verificare a continutului comenzii efectuate. Confirmarea comenzii primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala.

Va dorim cumparaturi placute!