Carucior cu set de constructie 34 piese - Junior - Polesie Wader

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: PW46871

Cărucior cu set de construcţie 34 piese - Junior - Polesie Wader.

Set construcţie 34 piese - un set complet de înaltă calitate de la Polesie Wader.
Acest set de la Polesie Wader este format din cuburi viu colorate şi uşor de îmbinat cu ajutorul cărora cei mici vor putea să construiască diverse obiecte, dezvoltandus-şi creativitatea. 

Cuburile de diferite dimensiuni îl ajută pe copilul Dumneavoastră să înveţe noţiunile de mai mic şi mai mare şi nu în ultimul rând îi va dezvolta acestuia dexteritatea pe parcursul jocului distractiv de construcţie. 
Acest set de construcţie ajuta foarte mult la dezvoltarea şi creativitatea copilului Dumneavoastră.
Produsul vine însoţit de un cărucior cu mâner pentru depozitarea cuburilor şi accesoriilor, pe care cel mic îl va îndrăgi imediat.

Dimensiuni produs: 43 х 29 х 20,5 cm

Vârsta recomandată de către producător: 1 an+

Jucariile de la Polesie - Wader sunt realizate din material plastic extrem de durabil, care îndeplinește toate standardele europene de siguranță și de calitate!


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure, care respectă condiţiile de siguranţă şi igienă, în conformitate cu toate normele CE, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

125,00 lei 99,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: