Camion cu forme de sortat - 30 cm - Polesie Wader

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 1-3 ani
Cod produs: PW48363

Camion cu forme de sortat - 30 cm - Polesie Wader.

Acest set minunat conţine un camion din plastic frumos colorat, de 30 cm şi 6 forme de sortare, de diferite forme şi culori. Aceste forme pot fi introduse în locurile speciale de pe remorcă. 
Repetarea acţiunilor de sortare şi potrivire îi poate ajuta pe copii să înveţe, să identifice şi să potrivească diferite forme.

Jocul ajuta la dezvoltarea coordonării ochi - mână, la perfecţionarea mişcărilor fine, la identificarea formelor şi culorilor.

Conţine:

- un camion cu remorcă
- 6 forme de sortat

Dimensiuni: 30 х 13,2 х 13,5 cm

Vârsta recomandată de către producător: 1 an+


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure,  care respectă condiţiile de siguranţă şi igienă, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

55,00 lei 39,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: