Han - joc de constructie

Han - joc de constructie

Producător: Walachia
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: w013

Han - joc de constructie
 

 

Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis.

 

 

Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi  zidurile, lucrau  usile, ferestrele, si mobile.

 

 

Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila (scandurica de brad, ingusta si subtire, care serveste la acoperitul caselor).

 

Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate.

 

Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostri.

 

 

Acest kit contine 192 de piese necesare pentru constructia unui han - nu include adeziv (acesta se poate achizitiona separat - vezi aici).

 

Fiecare sat avea un han care, de obicei, era situat in centrul satului. Impreuna cu biserica si primaria, aceste structuri au jucat un rol important in desfasurarea activitatilor sociale ale locuitorilor unui sat.


Continut kit:

  • elemente din lemn de pin pentru constructie
  • carton
  • folie plastic
  • hartie pentru lipit
  • hartie abraziva (vezi "Instructiuni asamblare")
 

 Produs natural conform cu:

 

- Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor)

- cerintele de siguranta ASTM F963

 

Dimensiune constructie: 230 x 160 x 240 mm

Dimensiune cutie: 290 x 217 x 47 mm

 

Grad de dificultate: 4 (1 = usor)

 

Instructiuni de asamblare 

 

 

Varsta recomandata: 8 ani+

 

vezi video aici

 

109,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: