Trotineta Cu Maner Flexibil si 3 Roti Frozen - D`Arpeje

Producător: D`Arpeje
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: OFRO199

Trotineta Cu Maner Flexibil si 3 Roti Frozen - D`Arpeje

 

Dacă copilul Dumneavoastra a fost fascinat de vizionarea filmului Disney Frozen, atunci ar trebui să îî oferiți acestă trotinetă minunată și să observați cum fața lor se însenineză cu emoție și uimire. Scuterul oferă o stabilitate excelentă datorită celor două roți de 120 mm, din față, și o roată 100 mm, pe partea din spate. Acest lucru înseamnă că acest scuter este extrem de stabil și sigur pentru copiii și le oferă multe ore de distracție și de activitate. Baza anti-alunecare, placa și cadru robust sunt inscripționate cu opere de artă din filmul Frozen. Include, de asemenea, un ghidon flexibil care permite orientarea cu o mai mare ușurință. Mânerele sunt din PVC pentru a asigura o prindere sigură, dar confortabilă, atunci când este în uz.

Caracteristici

            ·         mâner rabatabil cu direcţionare prin aplecarea acestuia într-o parte sau în alta şi ghidonul este prevăzut cu spumă la capete.

·         frână de picior

·         roți PVC

·         pliabilă (aceasta se poate demonta)

·         Două roți de 120mm din PVC din față, pentru o mai mare stabilitate

·         roata din spate 100mm PVC cu frână spate integrată, pentru controlul vitezei

·         Ghidon și cadru detașabile, pentru depozitare convenabilă

·         Mânere din spumă moale EVA, pentru o prindere confortabilă

·         Punte anti-alunecare, pentru plimbare sigură

·         Operă de artă uimitoare pe cadru și pe punte

·         Licență oficială Disney

Dimensiuni: 530 x 720 x 250 mm
Greutate: 2,24 kg
Greutate maximă admisă: 20 kg
Vârsta recomandată peste 3 ani

 

Instructiuni de utilizare

 

Citiți cu atenție toate instrucțiunile și asamblați scooterul conform manualului din interiorul pachetului, înainte de a îi lăsa pe copii să folosească acest produs.
Asamblarea se va realiza de către un adult.
Pentru uzul în conditii de siguranță, trotineta va fi folosită sub îndrumarea unui părinte / adult.
Pentru a preîntâmpina eventuale accidente verificati trotineta înainte de a o oferi spre utilizare. Verificati corectitudinea fixării acesteia. Trotineta a fost proiectată pentru uzul în spatii deschise, uscate, pe suprafete drepte, care nu sunt alunecoase si acoperite cu nisip sau pământ.
Este periculoasă utilizarea trotinetei pe trepte sau în apropierea diferitelor obstacole.
Este interzisă utilizarea trotinetei în pante sau în zone cu potențial ridicat de accidentare.
A fi utilizată pe timp de zi și în conditii de vizibilitate ridicate.
A nu se folosi de către mai multe persoane simultan. 
A nu se folosi împreună cu elemente de îmbrăcăminte sau accesorii care pot obstrucționa auzul, vizibilitatea si libertatea de miscare.
A nu se folosi pe timp de noapte.
A nu se folosi în zonele cu trafic auto.
A nu se folosi în apropierea străzilor, zonelor de acces către parcarile auto, a bazinelor acvatice, lângă copii cu vârste fragede și a zonelor cu potential ridicat de producere a accidentarilor.
În timpul utilizării purtați echipamente de protecție (cască, mănuși, cotiere, genunchiere)…nu purtați sandale, șlapi, încălțăminte cu talpă alunecoasă sau cu toc. Este interzisă utilizarea trotinetei pe drumuri publice datorită riscului de accident cu autovehicule sau pietoni.
Înainte de utilizarea trotinetei, fiind responsabilitatea adulților, trebuie să se verifice ca starea acesteia să se prezinte în conditii optime de utilizare și siguranță.
Sarcina de instruire a modului de utilizare a trotinetei revine părinților sau a persoanelor în grija căruia se află copiii. Nu îngăduiți utilizarea trotinetei de către copil fără supraveghere, dacă acesta nu are experiența necesară și nu a deprins capacitatea de manevrare a acesteia. Este necesară informarea copiilor privind utilizarea în siguranță, pentru a evita eventuale accidente.
Nu este recomandată utilizarea în cadrul competițiilor sportive.
Întotdeauna adaptați viteza în functie de abilitațile și de condițiile meteo.
Aveți grijă la gurile de canal, streșini, șine, denivelări de pe suprafața de rulare.
Asigurați-vă că ambele mâini ale copilului se regăsesc pe ghidon.

ATENŢIE! Asamblarea se va realiza de către un adult. Citiţi instrucţiunile oferite de către producător înainte de utilizare. Păstraţi manualul cu instrucţiuni în siguranţă pentru viitoarele informaţii.
Atenţie! Echipamentul de protecţie (căscă, mănuşi, genunchiere, cotiere) este necesar a fi purtat. A se folosi cu grijă. Această trotinetă presupune aptitudini de evitare a căderilor, obstacolelor şi lovirii cu terţi.

Atenţie! Nerecomandat copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani! Conţine piese de mici dimensiuni care pot fi înghiţite. Pericol de sufocare.

Avertisment! Echipamentul de protecţie trebuie purtat. Sarcina maximă admisă este 20 kg . Respectaţi instrucţiunile privind împachetarea şi despachetarea. Verificaţi ca fiecare piesă să fie bine poziţionată. Nu folosiţi trotineta pe drumurile publice/autostradă.

167,00 lei 119,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: