Skateboard Spiderman - D`Arpeje

Producător: D`Arpeje
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: OSPI009

Skateboard Spiderman - D`Arpeje.

Acest skateboard tematic Spiderman de 78 cm x 20 cm dispune de un design uimitor, pe care doar un super-erou îl merită. Placa este foarte stabilă datorită celor patru roți de PVC de 50 x 27 mm si celor 5 rulmenți ABEC. Acest lucru asigură o deplasare rapidă, distractivă și stabilă. Acest skateboard este un cadou perfect pentru orice fan Marvel.

Vârsta recomandată peste 6 ani

Greutate maximă admisă: 50 kg


Instructiuni de utilizare:

Pentru uzul în conditii de siguranță, skateboardul va fi folosit sub îndrumarea unui părinte / adult.
Pentru a preîntâmpina eventuale accidente verificati skateboardul înainte de a o oferi spre utilizare. Skateboardul a fost proiectată pentru uzul în spatii deschise, uscate, pe suprafețe drepte, care nu sunt alunecoase si acoperite cu nisip sau pământ.
Este periculoasă utilizarea skateboardului pe trepte sau în apropierea diferitelor obstacole.
Este interzisă utilizarea skateboardului în pante sau în zone cu potențial ridicat de accidentare.
A fi utilizat pe timp de zi și în conditii de vizibilitate ridicate.
A nu se folosi de către mai multe persoane simultan. 
A nu se folosi împreună cu elemente de îmbrăcăminte sau accesorii care pot obstrucționa auzul, vizibilitatea si libertatea de miscare.
A nu se folosi pe timp de noapte.
A nu se folosi în zonele cu trafic auto.
A nu se folosi în apropierea străzilor, zonelor de acces către parcarile auto, a bazinelor acvatice, lângă copii cu vârste fragede și a zonelor cu potential ridicat de producere a accidentarilor.
În timpul utilizării purtați echipamente de protecție (cască, mănuși, cotiere, genunchiere)…nu purtați sandale, șlapi, încălțăminte cu talpă alunecoasă sau cu toc. Este interzisă utilizarea skateboardului pe drumuri publice datorită riscului de accident cu autovehicule sau pietoni.
Înainte de utilizarea skateboardului, fiind responsabilitatea adulților, trebuie să se verifice ca starea acesteia să se prezinte în conditii optime de utilizare și siguranță.
Sarcina de instruire a modului de utilizare a skateboardului revine părinților sau a persoanelor în grija căruia se află copiii. Nu îngăduiți utilizarea skateboardului de către copil fără supraveghere, dacă acesta nu are experiența necesară și nu a deprins capacitatea de manevrare a acesteia. Este necesară informarea copiilor privind utilizarea în siguranță, pentru a evita eventuale accidente.
Nu este recomandată utilizarea în cadrul competițiilor sportive.
Întotdeauna adaptați viteza în functie de abilitățile și de condițiile meteo.
Aveți grijă la gurile de canal, streșini, șine, denivelări de pe suprafața de rulare.ATENŢIE! Echipamentul de protecţie (cască, mănuşi, genunchiere, cotiere) este necesar a fi purtat. A se folosi cu grijă. Aceast skateboard presupune aptitudini de evitare a căderilor, obstacolelor şi lovirii cu terţi.

Atenţie! Nerecomandat copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani! Conţine piese de mici dimensiuni care pot fi înghiţite. Pericol de sufocare.

Avertisment! Echipamentul de protecţie trebuie purtat. Sarcina maximă admisă este 50 kg. Nu folosiţi skateboardul pe drumurile publice/autostradă.

145,00 lei 99,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: