Set constructie Mare cu rucsac - 100 piese - Polesie Wader

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: PW3314

Set construcţie Mare cu rucsac - 100 piese - Polesie Wader.

Set cuburi construcţie 100 piese - un set complet de înaltă calitate de la Polesie Wader.

Acest set de la Polesie Wader este format din cuburi viu colorate şi uşor de îmbinat cu ajutorul cărora micii constructori îşi vor realiza visul de a construi diverse modele.

Cuburile de diferite dimensiuni îl ajută copilul Dumneavoastră să înveţe noţiunile de mai mic şi mai mare şi nu în ultimul rând îi va dezvolta acestuia dexteritatea pe parcursul jocului distractiv de construcţie. 

Acest set de 100 de piese Jumbo are cuburi într-o gamă variată de culori, cum ar fi roșu, albastru, verde, alb și galben și o varietate de forme care creează orăşelul tău propriu mic - singura limita fiind imaginaţia copilului Dumneavoastră.

Cuburile sunt proiectate special pentru mâini mici, astfel încât piesele se potrivesc ușor împreună, ceea ce înseamnă că juniorul poate construi ceea ce îi place.

Acest set de construcţie ajuta foarte mult la dezvoltarea, coordonarea şi creativitatea copilului Dumneavoastră.

Produsul vine într-un rucsac de plastic drăguţ, tocmai bun pentru depozitarea cuburilor şi pentru transportarea acestora oriunde copilul Dumneavoastră va dori să le ia cu el.

Setul conţine:

- 100 cuburi
- 1 rucsac

Dimensiuni produs: 30 x 20 x 30 cm

Greutate: 998 gr

Vârsta recomandată de către producător: 1 an+


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure, care respectă condiţiile de siguranţă şi igienă, în conformitate cu toate normele CE, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

85,00 lei 59,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: