Set constructie - Constructorul - 170 piese - Polesie Wader

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: PW3447

Set construcţie - Constructorul - 170 piese - Polesie Wader.

Set cuburi construcţie 170 piese - un set complet de înaltă calitate de la Polesie Wader.

Acest set de la Polesie Wader este format din cuburi şi forme viu colorate şi uşor de îmbinat cu ajutorul cărora micii constructori pot realiza case, avioane sau trenuri.

Cuburile de diferite dimensiuni îl ajută pe copilul Dumneavoastră să îşi dezvolte imaginaţia, creativitatea şi dexteritatea pe parcursul jocului distractiv de construcţie. 

Acest set de 170 de piese Jumbo are cuburi într-o gamă variată de culori, cum ar fi verde, roșu, albastru și galben și o varietate de forme care creează diverse clădiri sau vehizule - singura limita fiind imaginaţia copilului Dumneavoastră.

Cuburile sunt proiectate special pentru mâini mici, astfel încât piesele se potrivesc ușor împreună, ceea ce înseamnă că juniorul poate construi ceea ce îi place.

Acest set de construcţie ajuta foarte mult la dezvoltarea, coordonarea şi creativitatea copilului Dumneavoastră.

Dimensiuni produs: 40 x 31.8 x 12.2 cm

Vârsta recomandată de către producător: 3 ani+


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure, care respectă condiţiile de siguranţă şi igienă, în conformitate cu toate normele CE, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

139,00 lei 72,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: