Set Protectie Avengers - casca, genunchiere si cotiere - D`Arpeje

Producător: D`Arpeje
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: OAVE004

Set Protectie Avengers (casca, genunchiere si cotiere) - D`Arpeje.

Set echipament de protecție (cască, cotiere, genunchiere şi rucsac pentru depozitare şi transport)

Setul este compus din:

  • cască
  • 2 genunchiere
  • 2 cotiere
  • rucsac transparent prevăzut cu bretele, util pentru transportare şi depozitare.

Instrucţiuni de utlizare pentru cască

Felicitări pentru decizia de a achiziţiona această cască. Această cască deţine certificatul EN1078 (Standardul european pentru căşti, ciclişti şi pentru utilizatorii de skateborduri şi rolere).

Capitolul 1 : Cum să vă potriviţi casca

A. Alegerea mărimii potrivite este foarte importantă. Pentru protecţia deplină, casca trebuie să fie confortabilă pe durata purtării. Ajustarea confortului se va face cu ajutorul sistemului de chingi din dotarea acesteia. Ajustarea chingilor se va face astfel încât, în final, acestea să se închidă sub Barbie, parallel cu fiecare ureche , formând în final un Y.
B. Odată casca ataşată şi bine legate chingile, asiguraţi-vă că aceasta este bine fixate şi nu se deplasează.
C. O aşezare a căştii presupune neobstructionarea vederii periferice de către chingi.

Capitolul 2 : Atenţionări
A. Această cască a fost proiectată pentru a absorbi loviturile. Chiar dacă pagubele survenite în urma unei lovituri, a unui impact sau prezenţa unor zgârieturi datorate unui uşor accident care par a fi superficiale, este imperios necesar ca această cască să fie înlocuită. Este recomandată înlocuirea căştii care nu a suferit pagube ,după folosirea pe parcursul mai multor ani, datorită uzurii accumulate în tot acest timp.; sau pentru că mărimea acesteia nu mai este una potrivită.
B. Este destinată doar în cazul folosirii bicicletei, skateboardingului , trotinetei şi a rolelor. A nu se folosi în cadrul altor sporturi sau în timpul conducerii automobilelor.
C. A nu se purta de către copii în timpul escaladărilor sau a altor activităţi sportive în cadrul cărora există pericolul spânzurării cu chingile ataşate de cască.
D. Există accidentari care nu pot fi prevenite de către casca de protecţie.

Capitolul 3 : Instrucţiuni de îngrijire
A. După fiecare utlizare a acesteia să verificaţi dacă există zone cu îndoituri, uzate sau lipsa.
B. Niciodată nu înlocuiţi părţi, piese originale sau adăugă accesorii nerecomandate de către producător pentru că pot pune în pericol rolul protector al căştii.
C. Pentru curăţarea căştii, folosiţi o cârpă moale, săpun şi apă.
D. Protecţia conferită de către casca poate fi afectată de aplicarea de vopseluri, autocolante, lichide de curăţare sau alte chimicale; folosiţi numai materialele recomandate către producător.
E. Casca va fi afectată dacă este supusă la temperaturi de peste 60 grade. Dacă a fost afectată , aceasta trebuie distrusă şi înlocuită cu altă nouă. 

ATENŢIE! A nu se purta de către copii în timpul escaladărilor sau a altor activităţi sportive în cadrul cărora există pericolul spânzurării cu chingile ataşate de cască.Este destinată doar în cazul folosirii bicicletei, skateboardingului , trotinetei şi a rolelor. A nu se folosi în cadrul altor sporturi sau în timpul conducerii automobilelor.


Manual cu instrucţiuni de utlizare pentru genunchiere & cotiere.

Citiţi cu atenţie instrucţiunile înainte de utilizare. Nivelul 1 de protecţie conferit cuprinde utilizarea în condiţii normale a rolelor/trotinetelor/bicicletelor.
Acest nivel de protecţie oferit de către echipament se referă la protecţia împotriva micilor accidentari: raniri superficiale care nu le include pe cele ireversibile.
Aşadar, nu omiteţi a purta echipament de protecţie pe parcursul desfăşurării de activităţi sportive( skatebordul, role, bicicletă, trotinetă) şi aveţi mare grijă pentru că există pericolul de a survenii accidente care nu pot fi protejate de către echipamentele de protecţie. Căderile nu pot fi controlate în totalitate nici de către cei mai experimentaţi sportivi.

Selectarea mărimii, utlizarea şi ajustarea cotierelor şi a genunchierelor.
1. Desfaceţi legăturile.
2. Aşezaţi cotiera/genunchiera pe încheietură.
3. Rotiţi cotiera/genunchiera până când aceasta este correct poziţionată şi fixaţi cu ajutorul legăturilor.
4. Asiguraţi-vă că genunchierele/cotierele sunt bine fixate şi că nu se deplasează. De asemenea nu strângeţi legăturile prea tare pentru a nu întrerupe circulaţia sângelui prin vasele de sânge.

Poziţionarea corectă a cotierelor/genunchierelor.
1. Desfaceţi legăturile.
2. Puneţi degetul mare al mâinii stângi în dreptul încheieturii mâinii astfel încât în palma sa se regăsească partea dură a protecţiei.
3. Rotiţi chinga de dimensiuni mai mari în jurul încheieturii şi fixate cu fermitate.
4. Rotiţi şi reatul chingilor în jurul încheieturii fixând protecţia.
5. Partea dură a protecţiei este acum în podul palmei.
6. Executaţi aceleaşi manevre şi pentru mâna dreaptă.
7. Ambele protecţii trebuie fixate cu fermitate pentru a oferii protecţia dorită dar nu strângeţi legăturile prea tare pentru a nu întrerupe circulaţia sângelui prin vasele de sânge.
Corelarea dimensiunilor protectilor cu greutatea utilizatorului
•  Copii cu vârsta mică=categoria A( •  Copii=categoria B(25-50 kg)
•  Adulţi=categoria C(>50 kg) 
Acestea mai pot fi clasificate în concordanţă cu mărimea genunchilor, coatelor, încheieturii mâinii(ex: S,M,L)
Instrucţiuni de întreţinere şi prevenire
•  După utlizari sau lovituri, căderi verificaţi fiecare component a setului de protective;
•  Dacă pagubele survenite în urma unei lovituri, a unui impact sau prezenţa unor zgârieturi datorate unui uşor accident care par a fi superficiale, este imperios necesar ca acest set să fie înlocuit;
•  Pentru a păstra echipamentul în condiţii optime de utilizare, curăţaţi-le cu grijă;
•  Curăţaţi echipemantul folosind o perie;
•  În cazul în care persistă semne, urme de mizerie, folosiţi apa şi soluţie cu săpun pt îndepărtarea lor;
•  Niciodată nu folosiţi detergent puternici( înălbitor, alcool, amoniac, apa oxigenată)

Depozitare
•  Nu depozitaţi echipamentul lângă o sursă de căldură extrem de ridicată( în contact direct cu razele solare)
•  Transportaţi echipamentul cu ajtorul unei genţi/rucsac.
•  Ţineţi la distanţă echipamentul de mizerie şi apă.

ATENŢIE! Este destinată doar în cazul folosirii bicicletei, skateboardingului , trotinetei şi a rolelor. A nu se folosi în cadrul altor sporturi sau în timpul conducerii automobilelor. Există accidentari care nu pot fi prevenite de către această cască de protecţie. Această cască a fost proiectată pentru a absorbi loviturile. Chiar dacă pagubele survenite în urma unei lovituri, a unui impact sau prezenţa unor zgârieturi datorate unui uşor accident care par a fi superficiale, este imperios necesar ca această cască să fie înlocuită. Este recomandată înlocuirea căştii care nu a suferit pagube ,după folosirea pe parcursul mai multor ani, datorită uzurii accumulate în tot acest timp.; sau pentru că mărimea acesteia nu mai este una potrivită. A nu se purta de către copii în timpul escaladărilor sau a altor activităţi sportive în cadrul cărora există pericolul spânzurării cu chingile ataşate de cască.

ATENŢIE! Citiţi instrucţiunile oferite de către producător înainte de utilizare. Păstraţi manualul cu instrucţiuni în siguranţă pentru viitoare informaţii.

199,00 lei 112,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: