Set 3 utilaje pentru constructii - Wader Polesie

Producător: Polesie-Wader
Varsta: 0-12 luni
Cod produs: PW57150

Set 3 utilaje pentru construcţii - Wader Polesie​.

Acest set de înaltă calitate reprezintă o adevărată surpriză pentru copiii care sunt pasionati de echipamentul de construcție.

Acum copilul Dvs. poate recrea un şantier de construcţii realist şi poate organiza fluxul de lucru. 

Setul de utilaje pentru construcţii include:

  • o macara turn pe patru roţi
  • un camion cu care se poate transporta nisip sau alte materiale de construcţii
  • un excavator.

Toate aceste echipamente de construcţii sunt ambulate într-o cutie frumoasă cu mâner. Modelele sunt realiste, au un design elegant şi frumos colorat şi sunt realizate dintr-un plastic de înaltă calitate, neted, durabil și robust, detaliat și atent proiectat.

Setul de construcţii este realizat sub licenţa Wader Quality Toys.

Dimensiuni: 44,5 x 13 x 45,5 cm

Vârsta recomandată de către producător: 3 ani+

Produsele Wader Polesie sunt realizate din material plastic extrem de durabil, care îndeplinește toate standardele europene de siguranță și de calitate! La vopsirea produselor se folosesc coloranţi alimentari ecologici ce nu dăunează sănătăţii copilului.


Polesie - Wader reprezintă un brand de jucării renumit în Rusia, Belarus şi în ţările europene, având o gamă largă de jucării din plastic de o calitate remarcabilă. Brandul-ul Polesie - Wader a fost întotdeauna dedicat cercetării şi dezvoltării de noi produse pentru a satisface cerinţelor actuale ale pieţei. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi de atunci are un angajament puternic pentru a oferi clienţilor jucării de înaltă calitate, din materiale sigure,  care respecta condiţiile de siguranţă şi igienă, fiind un producător de top şi recunoscut la scară mondială.

Atenţie: 
Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni, datorită parţilor mici conţinute, care pot fi înghiţite! Pericol de sufocare! A se utiliza sub supravegherea unui adult! Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi exces de umiditate.

169,00 lei 119,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: