Fuggler - Monstru Mare 31 cm - Albastru - Spin Master

Producător: Spin Master
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: FG20100715

Fuggler - Monstru Mare 31 cm - Albastru - Spin Master.

Fuggler - Funny Ugly Monster - Spin Master.

Adopta un Fuggler… o faci pe propria răspundere!

Fugglers sunt monştri de pluş dezgustător de simpatici care îţi vor distruge viaţa dar totuşi, îţi vor cuceri inima cu glumele lor răutăcioase.

Dacă îndrăzneşti, colecţionează-i pe toţi! Fiecare este unic, cu o personalitate imprevizibilă şi un rânjet care îţi dă fiori. Năsturelul de la spate trece drept dovadă de autenticitate. 

Fiecare Fuggler vine cu un certificat de adopţie cu care îl puteţi înregistra pe fuggler.com şi pe care îl puteţi expune drept dovadă de curaj în faţa prietenilor sau a familiei!

Procesul de adopţie:

PASUL 1: Uită-te cu atenţie în ochii tuturor monştrilor care aşteaptă cuminţi adopţia. Alege-l pe cel care ţi se pare cel mai puţin respingător! Sau pe cel care te înfricoşează cel mai mult..
PASUL 2: Gândeşte-te pentru o secundă la motivul pentru care vrei să aduci acest monstru în viaţa ta liniştită şi fericită!
PASUL 3: Alege-ţi monstrul! Din acest moment viaţa ta se schimba total!
PASUL 4: Vom încerca să capturăm monstrul ales, folosind cele mai “prietenoase” metode! Sigur ne va muşca şi va încerca să fugă, dar noi vom persevera!
PASUL 5: Odată prins, monstrul va fi împachetat cu forţa într-o cutie de carton şi va fi trimis către tine. Cu siguranţă va încerca să scape, aşa că nu fi surprins dacă atunci când va ajunge la tine va fi un pic ameţit.
PASUL 6: Scoate cu mare atenţie monstrul din cutie! Apoi regreta imediat decizia luată!
 
Vârsta recomandată de către producător: 4 ani+

68,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: