Bicicleta rosie fara pedale Funbee - D`Arpeje

Producător: D`Arpeje
Varsta: 3-5 ani
Cod produs: OFUN84

Bicicleta rosie fara pedale Funbee - D`Arpeje.

Învățarea este distractivă: acestă bicicletă din metal este ideală pentru dezvoltarea simțului de echilibru al copiilor.

Scaun reglabil de la 34 la 46 cm.

Ghidon reglabil de la 46,5 cm la 51 cm.

Jante din plastic EVA de 25,4 cm.

Dimensiuni produs: 76 x 36 x 51 cm

Greutate produs: 2,9 kg

Sarcina maximă admisă: 25 kg

Vârstă recomandată de către producător: 3 ani+


Instructiuni de utilizare:

Citiți cu atenție toate instrucțiunile și asamblați scooterul conform manualului din interiorul pachetului, înainte de a-I lăsa pe copii să folosească acest produs.

Asamblarea se va realiza de către un adult.
Pentru uzul în conditii de siguranță, bicicleta va fi folosită sub îndrumarea unui părinte / adult.
Pentru a preîntâmpina eventuale accidente verificati bicicleta înainte de a o oferi spre utilizare. Verificati corectitudinea fixării acesteia. Bicicleta a fost proiectată pentru uzul în spatii deschise, uscate, pe suprafete drepte, care nu sunt alunecoase si acoperite cu nisip sau pământ.
Este periculoasă utilizarea bicicletei pe trepte sau în apropierea diferitelor obstacole.
Este interzisă utilizarea bicicletei în pante sau în zone cu potențial ridicat de accidentare.
A fi utilizată pe timp de zi și în conditii de vizibilitate ridicate.
A nu se folosi de către mai multe persoane simultan. 
A nu se folosi împreună cu elemente de îmbrăcăminte sau accesorii care pot obstrucționa auzul, vizibilitatea si libertatea de miscare.
A nu se folosi pe timp de noapte.
A nu se folosi în zonele cu trafic auto.
A nu se folosi în apropierea străzilor, zonelor de acces către parcarile auto, a bazinelor acvatice, lângă copii cu vârste fragede și a zonelor cu potential ridicat de producere a accidentarilor.
În timpul utilizării purtați echipamente de protecție (cască, mănuși, cotiere, genunchiere)…nu purtați sandale, șlapi, încălțăminte cu talpă alunecoasă sau cu toc. Este interzisă utilizarea bicicletei pe drumuri publice datorită riscului de accident cu autovehicule sau pietoni.
Înainte de utilizarea bicicletei, fiind responsabilitatea adulților, trebuie să se verifice ca starea acesteia să se prezinte în conditii optime de utilizare și siguranță.
Sarcina de instruire a modului de utilizare a bicicletei revine părinților sau a persoanelor în grija căruia se află copiii. Nu îngăduiți utilizarea bicicletei de către copil fără supraveghere, dacă acesta nu are experiența necesară și nu a deprins capacitatea de manevrare a acesteia. Este necesară informarea copiilor privind utilizarea în siguranță, pentru a evita eventuale accidente.
Nu este recomandată utilizarea în cadrul competițiilor sportive.
Întotdeauna adaptați viteza în functie de abilitațile și de condițiile meteo.
Aveți grijă la gurile de canal, streșini, șine, denivelări de pe suprafața de rulare.
Asigurați-vă că ambele mâini ale copilului se regăsesc pe ghidon.


Avertismente:

Asamblarea se va realiza de către un adult. Citiţi instrucţiunile oferite de către producător înainte de utilizare. Păstraţi manualul cu instrucţiuni în siguranţă pentru viitoarele informaţii.

Echipamentul de protecţie (căscă, mănuşi, genunchiere, cotiere) este necesar a fi purtat. A se folosi cu grijă. Această bicicletă presupune aptitudini de evitare a căderilor, obstacolelor şi lovirii cu terţi.

Nerecomandat copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani! Conţine piese de mici dimensiuni care pot fi înghiţite. Pericol de sufocare.

Echipamentul de protecţie trebuie purtat. Sarcina maximă admisă este 25 kg . Respectaţi instrucţiunile privind împachetarea şi despachetarea. Verificaţi ca fiecare piesă să fie bine poziţionată. Nu folosiţi trotineta pe drumurile publice/autostradă.

 

187,00 lei 145,00 lei
Disponibilitate: Stoc terminat


Informatii telefonice
0723 506 522 | 0752 600 970

Opinii (0)

Opinii

Spune-ti opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: